ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΑΓΙΚΗ

 

Δημιουργήσαμε το Fylaxta.gr με πάθος και βαθιά γνώση που αποκτήσαμε δουλεύοντας επαγγελματικά πάνω στις ψυχικές και απόκρυφες επιστήμες, από το 1990.

Η «προϊστορία» μας έχει τις ρίζες της, στη διεύρυνση του γνωστικού μας πεδίου μέσα από τις επαφές μας με τους μεγαλύτερους Μύστες του χώρου.

Η γνώση μας για τη μαγεία και την παραψυχολογία, μας παρέχει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε επακριβώς πώς λειτουργεί αυτή η επιστήμη και πώς μπορούμε αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους θησαυρούς της φύσης να πετύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα που θα φέρουν τη χαρά και τη δημιουργία στη ζωή σας, γεμάτα θετική ενέργεια. Τα προϊόντα μας είναι μοναδικά και ιδιαίτερα γιατί αποτελούν χειροποίητα δημιουργήματα με μεράκι, τα οποία έχουν εξειδικευμένη σύσταση ώστε να είναι αποτελεσματικά για κάθε περίσταση. Βασικά συστατικά αυτών είναι τα βότανα, τα αιθέρια έλαια, τα ελιξίρια, γόμες, ρητίνες και οι ημιπολύτιμοι λίθοι.
Στόχος μας είναι η αξιοποίηση και η εφαρμογή των μαγικών τους ιδιοτήτων με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Δημιουργούμε τη μαγεία με συνέπεια και σεβόμενοι την τήρηση συγκεκριμένων κανόνων που είναι επιβεβλημένοι από μακρινές και αρχέγονες παραδόσεις. Ετσι κατορθώνουμε να συγκεντρώσουμε συμπαντικές δυνάμεις που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τον επιδιωκόμενο σκοπό.

Σε εμάς θα βρείτε επίσης αντικείμενα από τους σημαντικότερους πολιτισμούς του κόσμου και τη φιλοσοφία του Feng Shui, τη μεγαλύτερη γκάμα αυθεντικών φυλαχτών, ημιπολύτιμους λίθους, ενεργειακά κοσμήματα και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές!

Ο σεβασμός για τον καθένα από εσάς προσωπικά, είναι ο βασικός άξονας της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email μας ή στο τηλέφωνο μας για οτιδήποτε σας απασχολεί και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε και το δικό σας πρόβλημα.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Καλλιθέα, Κρέμου 116, από όπου μπορείτε, σε περίπτωση που το επιθυμείτε, να έρθετε να παραλάβετε τα προϊόντα σας.

 

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που δείχνετε σε μας και τα προϊόντα μας για να κάνετε τη ζωή σας «Μαγική».

Σας Ευχαριστούμε.

Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: