Ραβδοσκόπος Ζευγάρι
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Προσωρινά Εξαντλημένο
Τιμή €37,00

PH16284 Ραβδοσκόπος Ζευγάρι

Ο Ραβδοσκόπος είναι ένα ικανό εργαλείο ανίχνευσης με το οποίο μπορείτε να εντοπίσετε υπόγεια ρεύματα, πολύτιμα ορυκτά, αντικείμενα κάτω από την επιφάνεια της γης, αλλά και ροές ενέργειας. Είναι πολύ χρήσιμος και για οικιακή χρήση, καθώς θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε χαμένα αντικείμενα και ενεργειακές ροές ή παρεμβάσεις μέσα στο σπίτι σας. O συγκεκριμένος σχεδιασμός σε σχήμα L, προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και ισορροπία.

Κρατείστε τις ράβδους σταθερά αλλά όχι πολύ σφιχτά, μία σε κάθε χέρι. Φροντίστε να κοιτάζουν μακριά από το σώμα σας και να είναι παράλληλες στο έδαφος. Για μεγαλύτερη σταθερότητα, μπορεί να σας διευκολύνει να πλησιάσετε τα χέρια σας στο σώμα σας ακουμπώντας τους αγκώνες στη μέση σας.

Έπειτα προκαθορίστε με ποιό σχηματισμό θα προσπαθήσετε να εντοπίσετε αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις ράβδους ώστε να τέμνονται, δημιουργώντας ένα Χ ή να δημιουργήσετε ένα ευρύ άνοιγμα πάνω από το αντικείμενο που θέλετε να βρείτε. Και οι δύο μέθοδοι λειτουργούν εξίσου, αρκεί να αποφασίσετε εξαρχής, με ποιόν τρόπο θα κινηθείτε. Μόλις το κάνετε αυτό είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

*Οι ράβδοι είναι φτιαγμένοι από ορείχαλκο και οι λαβές από χαλκό. Η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες.

Διαστάσεις: 29 Χ 8 cm

Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: