Ρούνοι από Κρυσταλλικό Χαλαζία
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €26,00

Ρούνοι (ή Ρούνες) από Κρυσταλλικό Χαλαζία

Η μαντεία των Ρούνων

Οι Ρούνοι αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου. Κανείς δεν μπορεί να είναι εντελώς σίγουρος πότε και πού πρωτοεμφανίστηκαν. Πρόκειται για μυστικά μαγικά σύμβολα που χαράχτηκαν πάνω σε ξύλο ή πέτρα. Χρησιμοποιήθηκαν από φυλές Σκανδιναβών και από διάφορα γερμανικά φύλλα και αργότερα από άλλους λαούς της Ευρώπης, για μαντικούς σκοπούς.

Για τους Κέλτες, στην τελική τους μορφή, εκπροσώπησαν ένα αλφάβητο από εικοσιτέσσερα (24) σύμβολα.
Οι ρούνοι είναι πανίσχυρα σύμβολα που χρησιμοποιούνται και ως φυλαχτά για προστασία, αγάπη, πλούτο, υγεία. Λέγεται ότι όποιος κατέχει τα μυστικά τους, έχει ό,τι θελήσει.


Παραθέτουμε και μια μυστική προσευχή που λέγετε ότι, λέγοντάς την, έδινε τη μέγιστη μαντική ενέργεια στους ρούνους και οι προβλέψεις έβγαιναν πάντα.

«Μεγάλε ΟΝΤΙΝ,
Κύριε των μυστικών Ρουνς, οδήγησε τα χέρια μου και τις σκέψεις μου,
έτσι ώστε όλες οι ερωτήσεις μου να απαντηθούν σωστά και αληθινά,
στα ονόματα των Θορ, Φρέγια και Μπαλντούρ,
που εξουσιάζουν τις δυνάμεις του ανέμου, της φωτιάς και του νερού.»

Ο Κρυσταλλικός Χαλαζίας είναι ένας πολύ ισχυρός κρύσταλλος και εξαιρετικός θεραπευτής, καθώς και γενικός προστάτης όλων των επιπέδων.
Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε πάθηση. Εναρμονίζει τα τσάκρα και ανυψώνει την ενέργεια. Μπορεί να «προγραμματιστεί» για διάφορες εργασίες καθώς αποθηκεύει στη μνήμη του πολλές πληροφορίες.
Έχει τη δυνατότητα να απελευθερώνει την εσωτερική γνώση που βρισκόταν θαμμένη στο βάθος του υποσυνειδήτου και του ασυνειδήτου και να την φέρνει στην επιφάνεια ως επίγνωση. Έτσι, μπορεί να νιώσουμε παρότρυνση να εκφράσουμε ταλέντα που ούτε καν γνωρίζαμε ότι είχαμε και να μείνουμε έκπληκτοι μπροστά στις ψυχικές ικανότητες που θα ενεργοποιηθούν όπως και στο απέραντο βάθος του εαυτού μας που θα αντικρίσουμε.
Καθαρίζει, αποτοξινώνει αλλά και εναρμονίζει το σώμα, τα τσάκρα, την αύρα και τη σκέψη σε ύψιστο βαθμό. Η δόνησή του έχει κραδασμό ικανό να αποκαταστήσει την οποιαδήποτε δυσαρμονία. Μας εφοδιάζει με δημιουργική δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξή μας σε οποιονδήποτε τομέα και αν την εστιάσουμε. Χαρίζει ενέργεια και δύναμη, ανανέωση και ευεξία.

Μέγεθος ρούνου: 2-2.50cm

Συνοδεύονται από πουγκί.

Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: