Κρυστάλλινες Σφαίρες

Κρυστάλλινες Σφαίρες

Υπάρχει κάτι μαγικό στις κρυστάλλινες σφαίρες και δεν είναι τυχαίο ότι η κρυστάλλινη σφαίρα είναι ένα σύμβολο μαντείας και συγκεκριμένα υπάγεται σε είδος κρυσταλλομαντείας. Εδώ και αιώνες χρησιμοποιούνται από οραματιστές και μέντιουμ για προβλέψεις και αποτελούν σύνηθες και απαραίτητο εργαλείο για όποιον θέλει να οραματιστεί το μέλλον. Κριτήρια για να διαλέξετε μια κρυστάλλινη σφαίρα δεν υπάρχουν αν και τα μεγαλύτερα μεγέθη πιστεύεται ότι δίνουν εντονότερες δονήσεις.

Επίσης, πέρα από είδος μαντείας, οι κρυστάλλινες σφαίρες, χρησιμοποιούνται και στο Φενγκ Σούι, καθότι ως κρύσταλλοι φέρουν ροή ενεργειών και είναι αγωγοί του καλού «τσι» στο χώρο.

Μέσα από διαλογισμό, επικοινωνήστε με την κρυστάλλινη σας σφαίρα και φτιάξτε μια γέφυρα ανάμεσα στον υλικό και τον πνευματικό σας κόσμο. «Δείτε» εικόνες από το παρόν και το μέλλον και μάθετε να τις ερμηνεύετε. Αντλήστε το φως, τη δύναμη, τη ζωτικότητα, τη δημιουργικότητα και αναπτύξτε τη δική σας μαντική ικανότητα.

Οι κρυστάλλινες σφαίρες μας είναι εξαιρετικής ποιότητας, απίστευτης καθαρότητας και έρχονται σε πολυτελή συσκευασία που περιλαμβάνει και τη βάση τους.

*Προσοχή: Οι κρυστάλλινες σφαίρες δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο διότι συγκεντρώνουν την ακτινοβολία  με κίνδυνο πρόκλησης φωτιάς.

Εμφάνιση Προιόντων Ανά : 9 , 15 , 36, 72
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: