Δρακοχελώνα του Πλούτου πάνω σε Νομίσματα
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Προσωρινά Εξαντλημένο
Τιμή €16,00

Δρακοχελώνα του Πλούτου πάνω σε Νομίσματα 14X10cm

Η Δρακοχελώνα είναι σύμβολο πλούτου, καλής τύχης, μακροζωίας, προστασίας, και αρμονίας. Είναι ένα κινέζικο θρυλικό σύμβολο με κεφάλι δράκου και σώμα χελώνας. Ως εκ τούτου είναι ένας συνδυασμός 2 από των 4 ουράνιων ζώων του Φενγκ Σούι.

Η Δρακοχελώνα με ένα μωρό χελώνας στην πλάτη της, στέκεται πάνω σε ένα σωρό από νομίσματα και αντιπροσωπεύει ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα με προοπτικές. Οι συμβολικές σημασίες των ζώων, δράκος (τύχη), Χελώνα (μεγάλη διάρκεια ζωής), χελώνα μωρό (νέα ξεκινήματα, γονιμότητα ή εξαιρετική τύχη) σε συνδυασμό με τα νομίσματα, συμβολίζουν τα χρήματα που μπορούν να αποκτηθούν. Επειδή είναι μια ιδανική συγχώνευση των ποιοτήτων τόσο του δράκου όσο και της χελώνας (σταθερότητα και σταθερότητα), είναι μια φανταστική φιγούρα που υποκινεί την τύχη της σταδιοδρομίας και την ανάπτυξη της δουλειάς, νικώντας τον ανταγωνισμό και αναζωογονώντας τη φήμη. Στην αρχαιότητα, η χελώνα του δράκου χρησιμοποιήθηκε από τον αυτοκράτορα στο παλάτι του για να προσφέρει μακροζωία και ενίσχυση της επιρροής του και ευημερία.

Έχοντας μια Δρακοχελώνα, θα προσελκύσετε την επιτυχία στην επιχείρησή σας και θα αναπτύξετε υγιείς σχέσεις σας με τους γύρω σας. Για να βελτιωθεί η γενική τύχη και οι σχέσεις σας, δέστε ένα κομμάτι κόκκινη κορδέλα στο στόμα της, κάνει θαύματα. Για τη βελτίωση των οικονομικών σας χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι χρυσής κορδέλας, ενώ αν έχετε προβλήματα υγείας, ένα κομμάτι μπλε κορδέλας στο στόμα της θα ήταν πολύ ενισχυτικό για θετικά αποτελέσματα.

Μέγεθος : 14 x 10 cm

Δείτε Περισσότερα
Παλιά Τιμή: €25,00
Τιμή: €18,00
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: