Μεγάλα Κινέζικα Νομίσματα
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €0,90

Κινέζικα Νομίσματα και Feng Shui

Τα κινέζικα νομίσματα με την τετράγωνη τρύπα στην μέση είναι από τα πιο αποτελεσματικά γούρια για να προσελκύσουμε τον πλούτο, την καλή τύχη, την ευνοϊκή ενέργεια και την προστασία στο χώρο που ζούμε.

Το τετράγωνο άνοιγμα συμβολίζει τη γη ενώ το στρογγυλό σχήμα τους είναι ο ουρανός που αγκαλιάζει τη γη χωρίς ο ίδιος να έχει αρχή και τέλος, όπως ο κύκλος.

Η θέση πρέπει να είναι τέτοια που να ενεργοποιεί την δύναμή τους. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα στο πορτοφόλι σας για να μη μείνει ποτέ άδειο, να τα τοποθετήσετε μέσα στην ταμειακή σας μηχανή ή στο μπλοκ επιταγών σας ή εκεί όπου φυλάτε τα χρήματά σας στο σπίτι. Αν επιθυμείτε να έχετε ευχάριστες ειδήσεις μπορείτε να τα τοποθετήσετε κάτω από το τηλέφωνο, το φαξ ή τον υπολογιστή σας. Επίσης, μπορείτε να τα τοποθετήσετε κάτω από το χαλάκι της εισόδου (ποτέ στην πίσω πόρτα) ώστε να φέρουν πλούτο και τύχη στο γραφείο ή το σπίτι σας. Εναλλακτικά μπορείτε να τα κρεμάσετε δεμένα σε κόκκινη κορδέλα στην είσοδο του χώρου σας για να έρχεται συνεχώς τύχη και χρήμα.

Μέγεθος: 4.5cm

Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: