Μπλε Μπάλες Ηρεμίας με Κινέζικα Γράμματα
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €10,00

Μπλε Μπάλες Ηρεμίας με Κινέζικα Γράμματα

Οι μπάλες ηρεμίες, γνωστές και ως μπάλες Baoding, είναι μικρές μεταλλικές σφαίρες με ειδική επίστρωση, οι οποίες ενισχύουν την χαλάρωση και προάγουν την καλή υγεία και την γαλήνη. Αποτελούνται από ένα ζεύγος κοίλων σφαιρών, που η κάθε μια περιέχει μια κόγχη, η οποία παράγει έναν γλυκό και καταπραϋντικό ήχο, όταν η εσωτερική μπάλα χτυπήσει πάνω στην εξωτερική σφαίρα. Εμφανίστηκαν στην πόλη Hebei της Κίνας κατά την διάρκεια της δυναστείας των Ming και από τότε εξελίχθηκαν από  τους κινέζους τεχνίτες, οι οποίοι τις διακόσμησαν ευφάνταστα.

Χρήση

Κρατιούνται στο χέρι και γυρίζονται δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα μέσα στην παλάμη. Μπορείτε να εξασκηθείτε κρατώντας δυο ή περισσότερες μπάλες σε ένα χέρι, εναλλάσσοντάς τες ανάμεσα στις παλάμες και αυξομειώνοντας την ταχύτητα περιστροφής. Με αυτό τον τρόπο οι μύες των χεριών βρίσκονται σε συνεχή κίνηση, χαλαρώνοντας ολόκληρο το σώμα.

Η χρήση τους μειώνει το άγχος, φέρνοντας ηρεμία και ανακούφιση. Παράλληλα η μελωδία που παράγουν ηρεμεί σώμα και πνεύμα, λειτουργώντας θεραπευτικά, ανακουφίζοντας και μειώνοντας τις αδιαθεσίες. Οι μπάλες ηρεμίας ελευθερώνουν τα αποθέματα ενέργειας που κρύβετε μέσα σας, και δημιουργούν με αυτό τον τρόπο ένα κύμα θετικής ενέργειας προς εσάς, κάνοντάς σας να νιώσετε ευεξία και χαλάρωση.

Συνοδεύονται από ένα όμορφο διακοσμητικό κουτί αποθήκευσης.

Μέγεθος Μπάλας: 4cm

Δείτε Περισσότερα
Παλιά Τιμή: €17,00
Τιμή: €14,00
Παλιά Τιμή: €36,00
Τιμή: €26,00
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: