Χρυσή Δρακοχελώνα Πλούτου σε Νομίσματα
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €11,00

Χρυσή Δρακοχελώνα Πλούτου σε Νομίσματα 9Χ6 cm

Η Δρακοχελώνα είναι σύμβολο πλούτου, καλής τύχης, μακροζωίας, προστασίας, και αρμονίας. Είναι ένα κινέζικο θρυλικό σύμβολο με κεφάλι δράκου και σώμα χελώνας. Ως εκ τούτου είναι ένας συνδυασμός 2 από των 4 ουράνιων ζώων του Φενγκ Σούι.

Η Δρακοχελώνα με ένα μωρό χελώνας στην πλάτη της, στέκεται πάνω σε ένα σωρό από νομίσματα και αντιπροσωπεύει ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα με προοπτικές. Οι συμβολικές σημασίες των ζώων, δράκος (τύχη), Χελώνα (μεγάλη διάρκεια ζωής), χελώνα μωρό (νέα ξεκινήματα, γονιμότητα ή εξαιρετική τύχη) σε συνδυασμό με τα νομίσματα, συμβολίζουν τα χρήματα που μπορούν να αποκτηθούν.

Η ιδανική θέση της Δρακοχελώνας είναι στον τομέα του Βορρά ή ανατολικά του σπιτιού. Η τοποθέτηση αυτή στο σπίτι φέρνει καλή τύχη, πλούτο και το αίσθημα της ασφάλειας καθώς επίσης προστατεύει το χώρο από τις αρνητικές ενέργειες.

Στο χώρο εργασίας, θα ήταν καλύτερο να τοποθετήσετε τη Δρακοχελώνα ακριβώς πίσω από το κάθισμά σας και να κοιτάζει πλαγίως για να λάβετε την υποστήριξη που σας προσφέρει.

Έχοντας μια Δρακοχελώνα, θα προσελκύσετε την ευημερία στην επιχείρησή σας και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Για να βελτιωθεί η γενική τύχη και οι σχέσεις σας, δέστε ένα κομμάτι κόκκινη κορδέλα στο στόμα της, κάνει θαύματα. Για τη βελτίωση των οικονομικών σας χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι χρυσής  κορδέλας, ενώ αν έχετε προβλήματα υγείας, ένα κομμάτι μπλε κορδέλας στο στόμα της θα ήταν πολύ ενισχυτικό για θετικά αποτελέσματα.

Μην τοποθετείτε αυτό το σύμβολο στην κουζίνα ή στο μπάνιο.

Η δρακοχελώνα είναι επίσης ένα θαυμάσιο δώρο για κάποιον που ξεκινά μια νέα επιχείρηση, καριέρα ή μια νέα θέση εργασίας.

Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: