Βούδας Πλούτου, Τύχης και Θεραπείας
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €14,00
Βούδας Πλούτου, Τύχης και Θεραπείας

Σύμφωνα με την αρχαία κινεζική λαϊκή παράδοση, ο γελαστός βούδας έζησε χιλιάδες χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της κινεζικής δυναστείας Liang, και το όνομά του ήταν Budai. Στην πραγματικότητα ήταν ένας Chan μοναχός με πολύ ευγενική καρδιά, ενώ για τους σιντοϊστές, τους ταοϊστές και τους Ιάπωνες θεωρείται ως ένας από τους Επτά Θεούς.

Στο φενγκ σούι αποτελεί το απόλυτο σύμβολο της χαράς, της αφθονίας και της ευημερίας και τα πράγματα που συνήθως φέρεται να κρατάει, λέγεται ότι είναι πηγές ανεξάντλητου πλούτου. Μια δημοφιλή ρήση λέει ότι αν τρίβετε την κοιλιά του, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, θα σας χαρίσει αφθονία, καλή τύχη και υγεία.

Φροντίστε να τον τοποθετείτε στο νοτιοανατολικό ή βόρειο τμήμα του σπιτιού σας, πάντα σε θέση τιμής κι όχι στο πάτωμα (η καλύτερη θέση είναι στο ύψος του ματιού σας) και με τρόπο που να αντικρίζει την κύρια είσοδο. Εναλλακτικά, μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε ένα γωνιακό τραπέζι που να είναι αντίθετα διαγώνιο προς την κύρια είσοδο του σπιτιού σας και πάντα με τρόπο που να αντικρίζει την κύρια πόρτα.

Η επιλογή σας ενός Laughing Buddha εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τι Feng Shui ενέργεια θέλετε να προσελκύσετε. Ανάλογα με τη στάση που κάθεται ο βούδας και τι κρατάει στα χέρια του ενισχύονται επιπλέον κάποιες από τις θετικές του ενέργειες.
Ο συγκεκριμένος βούδας σε όρθια στάση συμβολίζει την πνευματική διαδρομή προς την αφθονία και την ευημερία. Το μεγάλο καπέλο στην πλάτη του και οι κολοκύθες (wu lou) αποτελούν σύμβολα της καλής υγείας, της θεραπείας και της καλοτυχίας - κυρίως οι κολοκύθες, καθώς πιστεύεται ότι φυλακίζουν μέσα τους τα κακά πνεύματα. Τα νομίσματα του πλούτου στο δεξί του χέρι και το ingot στο αριστερό αντιπροσωπεύουν την εισροή υλικών αγαθών. Ο σάκος, όπου πατάει, έχει διττή έννοια, καθώς μπορεί να κρατήσει μέσα του την αρνητική ενέργεια και να λειτουργήσει προστατευτικά, αλλά υπόσχεται και κρυμμένους θησαυρούς για τον κάτοχό του.

Μέγεθος: 15 cm
Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: