Πράσινη Τάρα για Προστασία και Ανάπτυξη
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €22,00
Πράσινη Τάρα για Προστασία και Ανάπτυξη

Η Τάρα είναι μία πολύ σημαντική φιγούρα του Βουδισμού, καθώς εμφανίζεται ως γυναίκα Μποντισάτβα, αλλά και ως θηλυκός Βούδας, ανάλογα τον κλάδο του Βουδισμού, στον οποίο τη συναντάμε. Είναι επίσης γνωστή ως "η μητέρα της απελευθέρωσης", αλλά διαθέτει και άλλες ταυτότητες όπως «πνευματική μητέρα», «εκείνη που σώζει» κλπ

Θεωρείται ότι μας προστατεύει από όλους τους κινδύνους και μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε και να εξελιχθούμε. Για τους φωτισμένους ανθρώπους, αποτελεί μια σημαντική φιγούρα προστασίας, η οποία φροντίζει να παραμένουν ασφαλείς κατά τη διάρκεια της πνευματικής τους διαδρομής και κρατά μακριά κάθε είδους κίνδυνο, είτε εσωτερικής είτε εξωτερικής μορφής.

Η Τάρα μας παρέχει την απαραίτητη καθοδήγηση, την έμπνευση και τις ευλογίες που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να διαβούμε ασφαλώς και επιτυχώς το μονοπάτι της ζωής. Αντιπροσωπεύει τη συμπόνια και τη φωτισμένη δράση, διώχνει το φόβο και είναι πάντα σε ετοιμότητα να τρέξει στο κάλεσμα του ανθρώπου και να βοηθήσει.
Εμφανίζεται με πολλές διαφορετικές μορφές και χρώματα, που το καθένα εστιάζει σε κάποιο διαφορετικό χαρακτηριστικό της.

Η Πράσινη Τάρα δηλώνει την ίαση, την αναγέννηση, την ανάπτυξη, την εξέλιξη και θεραπεύει από το φόβο και την αμάθεια. Φέρνει φώτιση και επιτυχία σε όλα τα επιτεύγματα και θεωρείται δραστήρια και θαρραλέα. Σε κάθε κίνησή της σπέρνει την άνοιξη, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει τη νεότητα και την παιγνιώδη διάθεση.

Για καλύτερο Feng Shui συνίσταται να τοποθετείται σε ελαφρώς υπερυψωμένα σημεία του σπιτιού (από 1 μέτρο και πάνω), ενώ θα ήταν ιδανική η δημιουργία ενός μικρού βωμού με κεριά, έλαια και κρυστάλλους.
Μην την τοποθετείτε ποτέ στο πάτωμα, και αποφύγετε την κουζίνα και το μπάνιο.
Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: