Χρυσός Βούδας με Σάκο Πλούτου, Νομίσματα και Κολοκύθα Μακροζωίας
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Προσωρινά Εξαντλημένο
Τιμή €25,00
Χρυσός Βούδας με Σάκο Πλούτου, Νομίσματα και Κολοκύθα Μακροζωίας

Σύμφωνα με την αρχαία κινεζική λαϊκή παράδοση, ο γελαστός βούδας έζησε χιλιάδες χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της κινεζικής δυναστείας Liang, και το όνομά του ήταν Budai. Στην πραγματικότητα ήταν ένας Chan μοναχός με πολύ ευγενική καρδιά, ενώ για τους σιντοϊστές, τους ταοϊστές και τους Ιάπωνες θεωρείται ένας από τους Επτά Θεούς.

Στο φενγκ σούι αποτελεί το απόλυτο σύμβολο της χαράς, της αφθονίας και της ευημερίας και τα πράγματα που συνήθως φέρεται να κρατάει, λέγεται ότι είναι πηγές ανεξάντλητου πλούτου. Μια δημοφιλή ρήση λέει ότι αν τρίβετε την κοιλιά του, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, θα σας χαρίσει αφθονία, καλή τύχη και υγεία.

Φροντίστε να τον τοποθετείτε στο νοτιοανατολικό ή βόρειο τμήμα του σπιτιού σας, πάντα σε θέση τιμής κι όχι στο πάτωμα (η καλύτερη θέση είναι στο ύψος του ματιού σας) και με τρόπο που να αντικρίζει την κύρια είσοδο. Εναλλακτικά, μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε ένα γωνιακό τραπέζι που να είναι αντίθετα διαγώνιο προς την κύρια είσοδο του σπιτιού σας και πάντα με τρόπο που να αντικρίζει την κύρια πόρτα.

Η επιλογή σας ενός Laughing Buddha εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τι Feng Shui ενέργεια θέλετε να προσελκύσετε. Ανάλογα με τη στάση που κάθεται ο βούδας και τι κρατάει στα χέρια του ενισχύονται επιπλέον κάποιες από τις θετικές του ενέργειες.

Ο συγκεκριμένος βούδας αντιπροσωπεύει τον πλούτο, τη μακροζωία και την προστασία από την αρνητική ενέργεια και τα ψυχοφθόρα συναισθήματα. Στην πλάτη του φέρει έναν σάκο όπου λέγεται ότι φυλάει πλούτη και ευημερία για τον κάτοχό του, ενώ ταυτόχρονα αποθηκεύει όλη τη στενοχώρια και τις συμφορές ώστε να είναι ευτυχισμένος όποιος τον έχει στον χώρο του. Τα νομίσματα που είναι δεμένα στο σακί του αποτελούν ένα επιπλέον σύμβολου ευημερίας και οικονομικής ανόδου και αφθονίας. Η κολοκύθα (Wu Lou) που κρέμεται από το ραβδί του είναι ένα ισχυρό σύμβολο υγείας, θεραπείας και μακροζωίας αφού απομακρύνει τη βλαβερή ενέργεια που προκαλεί τις αρρώστιες και την κακοτυχία. Στο αριστερό του χέρι έχει μια βεντάλια (Oogi) που στο Feng Shui συμβολίζει την αρμονία και τη χαρά, αφού εξαλείφει το στρες, τα προβλήματα και τη θλίψη με την κίνησή της, ενώ δείχνει ότι ο κάτοχος του βούδα αναζητάει την εσωτερική γαλήνη και την πνευματική σοφία.

Αυτός ο βούδας είναι ιδανικός για όποιον θέλει να έχει ευημερία, πνευματική και ψυχική αρμονία και μακροημέρευση γεμάτη υγεία και καλή τύχη.

Μέγεθος: 17 cm
Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: