Προσωπικό Φυλαχτό Quartz
Προσωπικό Γενέθλιο Φυλαχτό Quartz – Το Απόλυτο Εξατομικευμένο Κλειδί της Επιτυχίας

Αφήστε μας να βρούμε το προσωπικό σας μαγικό νούμερο 7 σε εκείνους τους ημιπολύτιμους λίθους που σας αντιπροσωπεύουν ειδικά και εξατομικευμένα, βάσει της ημερομηνίας γέννησης σας και χαρίστε στον εαυτό σας το ισχυρότερο προσωπικό φυλαχτό· το ΠΛΕΟΝ μαγικό συνδυασμό-κλειδί που θα ξεκλειδώσει την επιτυχία σε όποιον τομέα σας απασχολεί (οικονομικό, συναισθηματικό, κοινωνικό κ.α.) ή και σε όλους!

Όλοι μας ξέρουμε λίγο πολύ ότι οι ημιπολύτιμοι λίθοι κουβαλάνε μαζί τους εδώ και εκατομμύρια χρόνια τη θετικότερη ενέργεια που υπάρχει. Την ενέργεια της γης. Οι σκέψεις, οι επιθυμίες και τα συναισθήματα μας είναι ενέργεια και οι λίθοι με τις ξεχωριστές τους ιδιότητες μπορούν να την πολλαπλασιάσουν και να μας βοηθήσουν ώστε κάθε μας επιθυμία να γίνει πραγματικότητα.

Ομοίως, όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε ζώδιο και κάθε ημέρα της εβδομάδας αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο λίθο. Πόσοι όμως από εσάς γνωρίζετε ότι, όπως στην αστρολογία υπάρχει συγκεκριμένος γενέθλιος χάρτης που απεικονίζει όλους τους πλανήτες που αντιπροσωπεύουν το καθένα μας ξεχωριστά, βάσει ημερομηνίας, ώρας και τόπου γεννήσεως, έτσι ακριβώς και στους ημιπολύτιμους λίθους κάθε ένας από εμάς έχει το δικό του «λιθιακό» συνδυασμό;

Εμείς θα σας χαρίσουμε το κλειδί και το μόνο που εσείς θα κάνετε είναι να ξεκλειδώσετε όλες εκείνες τις πτυχές της ζωής σας που σας απασχολούν και όλα τα όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε!  

Εμφάνιση Προιόντων Ανά : 9 , 15 , 36, 72
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: