Προσωπικό Γενέθλιο Φυλαχτό Quartz
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €55,00

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΦΥΛΑΧΤΟ QUARTZ

Πείτε μας την ημερομηνία γέννησης και εμείς, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε, έχουμε όλες τις κατάλληλες γνώσεις και τη δύναμη να βγάλουμε τον προσωπικό σας συνδυασμό σε ημιπολύτιμους λίθους, χαρίζοντάς σας έτσι το ισχυρότερο φυλαχτό που θα μπορούσατε να δωρίσετε στον εαυτό σας! Ένα φυλαχτό αποτελούμενο από 7 μοναδικούς  λίθους που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη μέγιστη δυνατή επιτυχία σε κάθε σας επιθυμία. Το λιθιακό συνδυασμό που με τις καθολικές κοσμικές του δονήσεις θα εξουδετερώσει κάθε αρνητική ενέργεια που σας περιβάλλει και θα σας δώσει όλη τη θετική ενέργεια που χρειάζεστε για να ανανεωθείτε σωματικά και πνευματικά ώστε να συντονιστείτε με τις αληθινές σας επιθυμίες.

Το φυλαχτό Quartz είναι το μόνο προϊόν που έχει χρόνο παράδοσης από 4 έως 7 μέρες, δεδομένου ότι παραδίδεται πάντα κατόπιν λεπτομερούς μελέτης των προσωπικών γενέθλιων στοιχείων σας, ώστε να επιλεχτούν προσεκτικά οι πέτρες που σας ταιριάζουν.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το πολυτελές κουτί δώρου, τις πέτρες Quartz, 2 πουγκιά και τις αναλυτικές οδηγίες ενεργοποίησης τους.

•  Η φωτογραφία είναι ενδεικτική καθότι οι ημιπολύτιμοι λίθοι είναι διαφορετικοί για τον καθένα.

Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: