Σετ Ακατέργαστων Πετρωμάτων
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €32,00

Σετ Ακατέργαστων Πετρωμάτων

Σετ από 12 κομμάτια ακατέργαστων ημιπολύτιμων λίθων, σας δίνουν όλες τις μοναδικές ιδιότητες τους και τη δύναμη από τα έγκατα της γης.

Κόκκινος Όνυχας

Ο κόκκινος  Όνυχας είναι μια εξαιρετική πέτρα που θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τα αρνητικά συναισθήματα όπως τη θλίψη ή το θυμό και να αναγνωρίσετε την εσωτερική σας δύναμη. Είναι επίσης ένας σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθεια αποκόλλησης από τραύματα και πληγές που έρχονται από το παρελθόν.

Ροζ Χαλαζίας

Ο ροδόχρωμος χαλαζίας θεωρείται ο κρύσταλλος της καρδιάς. Φέρνει συναισθηματική ηρεμία και ευτυχία, τονώνει το αίσθημα της αγάπης, μειώνοντας το στρες και χαλαρώνοντας αυτόν που το φοράει. Δημιουργεί το αίσθημα της αυτοεκτίμησης και θεραπεύει συναισθηματικές πληγές απομακρύνοντας τη θλίψη.
Ο ροζ χαλαζίας  προσελκύει τον αληθινό ρο­μαντικό έρωτα και ως φυλαχτό βοηθά να στεριώσει μια σχέση.

Κρύσταλλος  Χαλαζίας - Crystal Quartz

Είναι ο Συμπαντικός  κρύσταλλος που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Έχει την ικανότητα να συγκεντρώνει την αρνητική ενέργεια  και να τη μετατρέπει σε θετική. Έξοχος για διαλογισμό σε κάθε επίπεδο και για καθαρισμό όλων των τσάκρας. Βοηθά στη διάλυση των αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων,δίνει ήρεμη δύναμη. Είναι ο ανώτερος «θεραπευτής» και βοηθά σε στομαχικές διαταραχές και στο νευροφυτικό σύστημα.

Πράσινος Χαλαζίας

Λέγεται ότι ο πράσινος Χαλαζίας μας βοηθάει να καθαρίσουμε και να θεραπεύσουμε την καρδιά και τα συναισθήματα μας, να νιώσουμε τις δονήσεις της αληθινής αγάπης ,να δημιουργήσουμε μόνοι μας την δική μας ευημερία. Είναι μια τυχερή πέτρα στην αγάπη και στην ευημερία.

Αχάτης

Ο αχάτης είναι δυνατός, ηρεμιστικός και προστατευτικός λίθος  που γειώνει την ενέργεια  και φέρνει ισορροπία σε συναισθηματικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο, ενισχύει την αγάπη, την μακροζωία, την απόκτηση πλούτου και μας συνδέει με τη φύση . Ο αχάτης εξισορροπεί το γιν και το γιανγκ, τις θετικές και αρνητικές ενέργειες με αργό αλλά σταθερό τρόπο. Προκαλεί ψυχική ηρεμία και πνευματική συγκέντρωση ,απορροφάει το θυμό και τονώνει το αίσθημα ασφάλειας.

Λόγω της καταπραϋντικής του δράσης, έχει θεραπευτικές ιδιότητες στο νευρικό και πεπτικό σύστημα.

Ίασπις

Λίθος της δύναμης και ισχυρά προστατευτικός σε όλες του τις μορφές, ο Ίασπις  δίνει κουράγιο και ενισχύει τις ηγετικές ικανότητες φέρνοντας επαγγελματική επιτυχία. Προστατεύει από κινδύνους και από κακή ενέργεια γιατί είναι εξαιρετικά γειωτικός και ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Είναι ιδανικός για προστασία και καθαρισμό της αύρας.

Ίασπις Ζέβρα

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι φορούσαν φυλαχτά από Ίασπη Ζέβρα για να τονώσουν τη σεξουαλικότητα τους. Δίνει ενέργεια, βοηθάει στη συγκέντρωση της ενέργειας, προστατεύει και αυξάνει τη δημιουργικότητα. Βοηθάει επίσης στη σωστή αντιμετώπιση του άγχους και στη λήψη των σωστών αποφάσεων καθώς και στην εκτίμηση της χαράς της ζωής.

 Κόκκινος Ίασπις

Εξαιρετικά προστατευτική πέτρα εναντίων της αρνητικής ενέργειας, λέγεται ότι στέλνει την αρνητικότητα πίσω στον αποστολέα της. Έχει αργή αλλά αποτελεσματική δράση ενάντια στο άγχος  και διευκολύνει το διαλογισμό. Βοηθά στην αποτοξίνωση και στην καλή υγεία οργάνων όπως το συκώτι, πάγκρεας καθώς και στη γονιμότητα. Αυξάνει τη σεξουαλικότητα.

 Λευκός Καλσίτης

Πέτρα της ηρεμίας και της γαλήνης, ο Καλσίτης ευνοεί την αγάπη και την ειρήνη και βοηθάει όταν την έχετε σε ένα χώρο που υπάρχουν διαφωνίες και καυγάδες. Θεωρείται πέτρα καθαρτική από την αρνητικότητα  που εξισορροπεί το γιν και το γιανγκ. Καθαρίζει από την αρνητική ενέργεια, αυξάνει τη διαίσθηση και ευνοεί κάθε θεραπεία.

Πορτοκαλί Καλσίτης

Ο πορτοκαλί Καλσίτης είναι ένας προστατευτικός ημιπολύτιμος λίθος που μπορεί να αυξήσει τα ενεργειακά αποθέματα του ατόμου, ανεβάζει τη λίμπιντο. Δίνοντας θετική ενέργεια και παρέχοντας προστασία μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να υπερνικήσουμε τις δυσκολίες προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Κόκκινος Καλσίτης (Orchid Calcite)

Αποτοξινωτική και ενεργειακή πέτρα που λειτουργεί προστατευτικά, ο κόκκινος καλσίτης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος. Σε συναισθηματικό επίπεδο ,ο κόκκινος καλσίτης  είναι ημιπολύτιμος λίθος που χαρίζει θάρρος και αντοχή και βοηθά στην αντιμετώπιση του φόβου.  Τονώνει τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητα.

Αμέθυστος

O Αμέθυστος συμβολίζει την δυνατή διαίσθηση, τον εγκέφαλο, την ευτυχία, την ειρήνη, την προστασία και την πνευματικότητα. Προκαλεί ήσυχο ύπνο, διώχνει την αϋπνία, χαρίζει εσωτερική γαλήνη και κατευνάζει έντονα συναισθήματα. Ο Αμέθυστος λέγεται ότι βοηθά την νίκη κατά των εθισμών όπως πχ τον αλκοολισμό. Σε συναισθηματικό επίπεδο, λέγεται ότι οι άντρες που φορούν αμέθυστο ελκύουν τις γυναίκες ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε μάγια σχετικά με την ομορφιά.

Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: