Κερί «Ισορροπία»
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €20,00

Κερί «Ισορροπία»

Αυτό το ιδιαίτερο και μοναδικό κερί, που ενισχύει τις μαγικές του ιδιότητές με λίθους μαύρου αχάτη και λευκού ίασπη, καθώς και έλαια υλάνγκ υλάνγκ, αποτελεί το κερί της Ισορροπίας.

Η μαγεία των κεριών χρησιμοποιείται σε πολλές τελετές για τις ισχυρές της ιδιότητες. Το κερί αυτό όμως συνδέεται επιπλέον με την ενεργειακή δόνηση της ισορροπίας, έτσι ώστε να φέρει στη ζωή σας την αρμονία, την ηρεμία, το μέτρο και την εσωτερική γαλήνη.

Με τη βοήθειά του μπορείτε να προσελκύσετε την εξισορρόπηση που χρειάζεστε ανάμεσα σε διάφορα ενεργειακά δίπολα (θηλυκή-αρσενική ενέργεια, φως-σκοτάδι, σώμα-πνεύμα, εαυτός-σύμπαν, γιν-γιανγκ κλπ), αλλά μπορείτε και να εξισορροπήσετε τα ενεργειακά κέντρα του σώματός σας (τσάκρα). Επιπλέον θα σας βοηθήσει να φέρετε στη ζωή σας την απόλυτη αρμονία, τη σταθερότητα και τη γείωση, έτσι ώστε να προχωράτε μπροστά με σίγουρα βήματα. Τέλος είναι ιδανικό για να ενισχύσετε το πνεύμα σας και να μείνετε όσο περισσότερο γίνεται ανεπηρέαστοι από εξωτερικές ενεργειακές επιδράσεις.

Μέγεθος: 20 cm

Συνολική διάρκεια καύσης: 50 ώρες

*Το κερί συνοδεύεται με προτεινόμενο τελετουργικό.

Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: