Κερί Δείπνου Λευκό 21cm
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €0,80

Κερί Δείπνου Λευκό 21cm


ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

Λευκό – Είναι η ισορροπία όλων των χρωμάτων. Αντιπροσωπεύει το Διαφωτισμό και την Ανώτερη Δύναμη και σχετίζεται με την ειρήνη, την ελευθερία, την αγνότητα, την αθωότητα και την έναρξη των πάντων. Επίσης χρησιμοποιείται για διαλογισμό, σε διεργασίες πνευματικής ανάτασης, αστρικά ταξίδια. Είναι μαγικά ουδέτερο χρώμα με την έννοια ότι μπορεί να αντικαταστήσει οποιουδήποτε χρώματος κερί και για οποιοδήποτε μαγικό σκοπό (π.χ. μπορεί να είναι τόσο προστατευτικό όσο και το μαύρο). Στις θεραπευτικές του ιδιότητες συγκαταλέγεται η θεραπεία σπασμένων κόκκαλων, η ανακούφιση από πονόδοντους, ενώ πολλοί υποστηρίζουν  ότι βοηθά ακόμα και σε περιόδους λοχίας για την παραγωγή  μητρικού γάλακτος.

Κόκκινο - Πρόκειται για το φλογερό και αναζωογονητικό χρώμα της ενέργειας και της ζωής. Είναι συνδεδεμένο με το αίμα, τη γέννηση, το θάνατο και το σεξ. Σχετίζεται με την αγάπη, το πάθος, τη γονιμότητα, τη σωματική ενέργεια, το θάρρος, τη δύναμη και την επιθυμία. Χρησιμοποιείται σε θεραπεία νευραλγίας και κόπωσης. Συμβολίζει το στοιχείο της φωτιάς.

Μπλε - Είναι δροσερό χρώμα που ηρεμεί και χαλαρώνει. Αποτελεί πρωτεύον πνευματικό χρώμα, που χρησιμοποιείται σε τελετουργίες για να φέρει σοφία, ηρεμία, αρμονία, ειρήνη, εσωτερικό φως και αλήθεια. Σχετίζεται με την έμπνευση, τις απόκρυφες δυνάμεις, την προστασία, την καλή υγεία, την υπομονή και την  πίστη. Είναι κατάλληλο για διαλογισμό, ενώ επίσης θεωρείται ότι φέρει γέλιο και ευθυμία. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία της αϋπνίας, της υψηλής πίεσης του αίματος και μικρές πληγών. Συμβολίζει το στοιχείο του νερού.

Πορτοκαλί - Είναι ένα ενδιαφέρον και αναζωογονητικό χρώμα που σχετίζεται με τον έλεγχο, την προσωπική δύναμη, την εξουσία και την επαγγελματική σταδιοδρομία. Διευκολύνει την προσαρμοστικότητα και τη μετάβαση στις απότομες αλλαγές, ενώ, επίσης, πιστεύεται ότι αφαιρεί τα συναισθήματα μοναξιάς και φέρει πνευματική εγρήγορση. Είναι πολύ καλό χρώμα για τη θεραπεία του βήχα και κρυολογημάτων, καθώς και για το άσθμα, την αρθρίτιδα και την κόπωση.

Καφέ – Είναι γήινο και ισορροπημένο χρώμα που χρησιμοποιείται για να προσελκύσει κυρίως χρήματα και οικονομική επιτυχία. Βοηθά στην συναισθηματική σταθερότητα, αυξάνει την αίσθηση της ασφάλειας, εξαλείφει την αναποφασιστικότητα και βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη μελέτη.

Πράσινο - Είναι το χρώμα που συνδέεται με τη φύση, τη γονιμότητα και την αναζωογόνηση. Ανέκαθεν συσχετιζόταν με λαϊκές παραδόσεις για Νεράιδες και θεότητες της βλάστησης και των δασών. Βοηθά σε νέα ξεκινήματα, φέρει μεταμόρφωση, ευημερία, αισιοδοξία και ενισχύει τις μαγικές διεργασίες που αφορούν οικονομικά θέματα, χρήματα, φιλοδοξίες και επαγγελματικές επιτυχίες. Ωστόσο όμως μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά και σε θέματα αγάπης καθότι απομακρύνει αρνητικά συναισθήματα και καταστέλλει την απληστία και τη ζήλια. Είναι ένα καλό χρώμα για θεραπεία πονοκεφάλων, κρυολογημάτων και παθολογικού άγχους. Συμβολίζει το στοιχείο της Γης.

Βιολετί , Μωβ – Θεωρείται το πιο πνευματικό χρώμα και είναι παραδοσιακά συνδεδεμένο με το μυστικισμό, τη σοφία, τις ψυχικές ικανότητες, τον ιδεαλισμό, την κάθαρση, τη δικαιοσύνη και τη δύναμη. Μπορεί να υποστηρίξει το οποιοδήποτε μαγικό τελετουργικό και στις θεραπευτικές του ιδιότητες περιλαμβάνονται η θεραπεία αλλεργιών, διαταραχών του ύπνου και η καταστολή του άγχους.

Μαύρο – Είναι το χρώμα που διώχνει την αρνητικότητα και το κακό και χρησιμοποιείται για να επιστρέψει την κακή ενέργεια στον αποστολέα της. Είναι ιδανικό για λύσιμο μαγείας και σχετίζεται με τη μαντεία, τα ξόρκια, το χάος, τη δημιουργία και το άπειρο. Καίγεται για θετικούς σκοπούς και ανοίγει τα βαθύτερα επίπεδα του ασυνείδητου και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται κατά κόρον σε τελετουργίες για να προκαλέσει μια βαθιά κατάσταση διαλογισμού. Επίσης, λειτουργεί απόλυτα υποστηρικτικά σε περιόδους πένθους.

Κίτρινο – Είναι το χρώμα που φέρει την ενέργεια του Ήλιου, σύμβολο της δημιουργικότητας και της ζωντάνιας. Σχετίζεται με τη διορατικότητα, τη διάνοια, τη μαντεία, τη σοφία, τη μάθηση, τη φαντασία και την έμπνευση. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία παθήσεων του δέρματος, καθώς και σε στομαχικές διαταράξεις και πόνους περιόδου. Συμβολίζει το στοιχείο του Αέρα.

Ασημί – Είναι το χρώμα της μαγείας της σελήνης. Βοηθά στην ανάπτυξη ψυχικών ικανοτήτων, ενθαρρύνει τη σταθερότητα και αποκαθιστά την ισορροπία. Ως ουδέτερο χρώμα αφαιρεί την αρνητική ενέργεια και προωθεί την επικοινωνία μεταξύ συνειδητού και ασυνείδητου.

Γκρι – Είναι ουδέτερο χρώμα με ιδιότητες παρόμοιες με αυτές του ασημί χρώματος. Μπορεί να σταθεροποιήσει απόλυτα μια διαταραγμένη προσωπικότητα.

Χρυσό -  Είναι το χρώμα που ενδυναμώνει την αντίληψη και προσελκύει τις ιδιότητες των κοσμικών δυνάμεων. Απόλυτο σύμβολο της ηγεσίας που ενισχύει τη διαίσθηση, την πειθώ, τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση. Λειτουργεί ευεργετικά σε μαγικά τελετουργικά που έχουν ως στόχο να επιφέρουν γρήγορα καλή τύχη και επίλυση σε οικονομικά θέματα, ενώ επίσης, μπορεί να βοηθήσει και σε μία γρήγορη ανάρρωση.

Ροζ – Είναι θετικό χρώμα, σύμβολο της συναισθηματικής αγάπης και του ρομαντισμού. Προωθεί την πνευματική αφύπνιση, την αυτοεκτίμηση και την επούλωση του συναισθηματικού κόσμου. Φέρει αρμονία, ηρεμία και σχετίζεται με τη θηλυκότητα, την τιμή και την ηθική. Είναι εξαιρετικό για την αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης, καθώς και καρδιακών παθήσεων.

 

ΚΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κυριακή: Κίτρινο

Δευτέρα: Άσπρο

Τρίτη: Κόκκινο

Τετάρτη: Μωβ

Πέμπτη: Μπλε

Παρασκευή: Πράσινο

Σάββατο: Μαύρο

Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: