Μενταγιόν Δύναμης Οργονίτη - Cho Ku Ray (Κυκλικό)
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €11,00
Μενταγιόν Δύναμης Οργονίτη - Cho Ku Ray (Κυκλικό)

Αυτό το σύμβολο Reiki είναι γνωστό ως Cho Ku Ray και σε απλή μετάφραση σημαίνει «τοποθέτησε την ενέργεια του σύμπαντος εδώ». Χρησιμοποιείται για θεραπεία και μπορεί να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος με σκοπό την πλήρη επούλωσή της. Η οριζόντια γραμμή αντιπροσωπεύει την πηγή του Reiki. Η κάθετη γραμμή συμβολίζει τη ροή της ενέργειας, και η σπείρα που αγγίζει τη μέση γραμμή επτά φορές αντιπροσωπεύει τα επτά τσάκρα. Ακόμη, δημιουργεί ένα προστατευτικό, ενεργειακό πεδίο γύρω από τον κάτοχό του, όταν αυτός εκτίθεται σε αρνητική ενέργεια, μετατρέποντάς τη σε θετική. Οι θεραπευτές Reiki, συχνά σχεδιάζουν αυτό το σύμβολο στις παλάμες τους, πριν ξεκινήσουν με τη θεραπεία κάποιου ατόμου.

Ο Οργονίτης είναι ένα πολύ γνωστό θεραπευτικό εργαλείο, που διευκολύνει τη ροή ενέργειας και εξισορροπεί τα Τσάκρα. Απορροφά την αρνητική ενέργεια, τη μετατρέπει σε θετική, εκπέμποντας την πίσω στο χώρο όπου βρίσκεται ή στο άτομο που τον κρατάει. Βοηθάει στην χαλάρωση και στην ηρεμία επιτρέποντας να υπάρχει καλύτερος και βαθύτερος ύπνος . Προσφέρει ζωτικότητα , ενέργεια και βοηθάει στην αντίσταση σε ασθένειες.

Φορώντας αυτό το κρεμαστό κόσμημα, μπορείτε να γίνετε πιο ήρεμοι, νιώθοντας λιγότερο άγχος και να κρατάτε μακριά σας τις αρνητικές ενέργειες των άλλων ανθρώπων. Πολλοί άνθρωποι φορώντας τον παρατήρησαν θετικά συναισθηματικά αποτελέσματα, ενώ επίσης η διάθεσή τους είχε την τάση να να ανυψώνεται. Επιπλέον συμβάλλει σε έναν καλύτερο και βαθύτερο ύπνο.

Διαστάσεις : 2.5 cm x 1 cm
Βάρος : 8 gr
Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: