Μενταγιόν Δύναμης Οργονίτη – Τσάκρα Καρδιάς με 7 Λίθους
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Προσωρινά Εξαντλημένο
Τιμή €11,00

Μενταγιόν Δύναμης Οργονίτη – Τσάκρα Καρδιάς με 7 Λίθους

Το τσάκρα της καρδιάς (τέταρτο τσάκρα), ή Anahata όπως ονομάζεται στα σανσκριτικά, βρίσκεται στην περιοχή της καρδιάς, μπροστά και πίσω από το κέντρο του θώρακα. Εκφράζει την αγάπη, την αποδοχή, τη συμπόνια και την ομορφιά. Ενεργοποιείται από τη μεταμόρφωση και την ολοκλήρωση, και γεφυρώνει τα γήινα και πνευματικά ιδανικά. Μιας και το στοιχείο του τέταρτου τσάκρα είναι ο αέρας, έχει άμεση σχέση με την αναπνοή και την κίνησή της, όπως και με το χώρο και τη σύνδεση με όλα τα πράγματα. Επίσης, λόγω της τοποθέτησής του ανάμεσα στο στήθος, έχει άμεση σχέση με τη λειτουργία του καρδιακού και αναπνευστικού συστήματος.

Αυτό το μενταγιόν που συνδυάζει το τσάκρα της καρδιάς με 7 ιδιαίτερους λίθους, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το τέταρτο τσάκρα σας ισορροπημένο, συμβάλλοντας στην ικανότητά σας να αγαπάτε τον εαυτό σας και τους άλλους, να συγχωρείτε και να αποδέχεστε, να συμπάσχετε, να δημιουργείτε σχέσεις, να αγαπάτε τη γνώση και τη μεταμόρφωση μέσω αυτής, ενώ τέλος να αποδέχεστε την ομορφιά σε όλα τα πράγματα και την ίδια τη ζωή.

Ο Οργονίτης είναι ένα πολύ γνωστό θεραπευτικό εργαλείο, που διευκολύνει τη ροή ενέργειας και εξισορροπεί τα Τσάκρα. Απορροφά την αρνητική ενέργεια, τη μετατρέπει σε θετική, εκπέμποντας την πίσω στο χώρο όπου βρίσκεται ή στο άτομο που τον κρατάει. Βοηθάει στην χαλάρωση και στην ηρεμία επιτρέποντας να υπάρχει καλύτερος και βαθύτερος ύπνος . Προσφέρει ζωτικότητα , ενέργεια και βοηθάει στην αντίσταση σε ασθένεις.

Φορώντας αυτό το κρεμαστό κόσμημα, μπορείτε να γίνετε πιο ήρεμοι, νιώθωντας  λιγότερο άγχος και να κρατάτε μακριά σας τις αρνητικές ενέργειες των άλλων ανθρώπων. Πολλοί άνθρωποι φορώντας τον παρατήρησαν θετικά συναισθηματικά αποτελέσματα, ενώ επίσης η διάθεσή τους είχε την τάση να να ανυψώνεται. Επιπλέον συμβάλλει σε έναν καλύτερο και βαθύτερο ύπνο.

Διαστάσεις : 3.5 cm x 3 cm x 0.5 cm

Βάρος :  10 gr

Δείτε Περισσότερα
Παλιά Τιμή: €10,00
Τιμή: €5,00
Παλιά Τιμή: €7,00
Τιμή: €5,00
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: