Μενταγιόν Προστασίας Τσάκρα με Οργονίτη
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €19,00

Μενταγιόν Προστασίας Τσάκρα με Οργονίτη

Πρόκειται για μια εξαιρετική μέθοδο καθαρισμού και σταθεροποίησης των τσάκρα.

O Οργονίτης στην ουσία αποτελεί πηγή της ζωτικής ενέργειας επειδή προστατεύει το ενεργειακό σας πεδίο και θεραπεύει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα. Επίσης βελτιώνει την ψυχική και σωματική ευεξία και προωθεί την πνευματική καλλιέργεια.

Η έννοια των τσάκρα βρέθηκε καταγεγραμμένη σε ινδουιστικά κείμενα και αποτελεί πρωταρχικό χαρακτηριστικό ταντρικών παραδόσεων και πρακτικών της γιόγκα του Ινδουισμού και του Βουδισμού. Σαν έννοια (τσάκρα) στα σανσκριτικά σημαίνει τροχός.

Τα τσάκρα του ανθρώπινου σώματος είναι 7 ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του σώματός μας και λειτουργούν ακατάπαυστα και αυτόνομα αν και το ένα επηρεάζει τη ροή της ενέργειας του άλλου. Σχετίζονται με συγκεκριμένα χρώματα, συνδέονται με κύρια όργανα και ρυθμίζουν τη ροή της ενέργειας σε όλο μας το σώμα, η οποία με τη σειρά της καθορίζει την υγεία, την πνευματική μας ισορροπία και τη διάθεση.

Η ροή της ενέργειας στο σώμα μας, άλλοτε κυλά εύκολα και άλλοτε δύσκολα. Αν για παράδειγμα, έχουμε υποστεί κάποιο τραυματικό γεγονός το οποίο ο οργανισμός μας προσπαθεί να αποβάλει μέσω κάποιου προσωπικού αμυντικού μηχανισμού, η ροή ενέργειας μπλοκάρεται σε κάποια σημεία. Το αποτέλεσμα του κάθε «μπλοκαρίσματος» διαφέρει ανάλογα το τσάκρα στο οποίο εντοπίζεται και αντίστροφα, δηλαδή, το τσάκρα που είναι μπλοκαρισμένο επιφέρει συγκεκριμένα προβλήματα και ανισορροπίες.

Διαστάσεις: Μήκος 4 cm

Δείτε Περισσότερα
Παλιά Τιμή: €10,00
Τιμή: €7,00
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: