Θυμίαμα Στύρακας
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €7,00

Θυμίαμα Στύρακας

Ο Στύραξ (ή Styrax) όπως φαίνεται εισήχθη στην αρχαία Ελλάδα από Φοίνικες εμπόρους . Οι αρχαίοι έλληνες χρησιμοποιούσαν τη ρητίνη για κατασκευή αρωμάτων, ως θυμίαμα και για θεραπευτικούς σκοπούς, ενώ ταυτόχρονα και στην ισλαμική λαϊκή ιατρική αποτελούσε σημαντικό φάρμακο.

Ο Στύρακας έχει χρησιμοποιηθεί ως θεραπευτικό μέσο για εκατονταετίες. Ως θυμίαμα η ρητίνη του Στύρακα έχει κατευναστική επίδραση και αποτελεί μία πολύ βασική και καλή επιλογή θυμιάματος  από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Έχει ισχυρή και γλυκιά μυρωδιά που θυμίζει βανίλια, ενώ δημιουργεί στο χώρο σας μία ατμόσφαιρα  χαλάρωσης και αρμονία. Προσελκύει την αγάπη και τον αισθησιασμό και ανοίγει το δρόμο για χαρά και απόλαυση.

Στην αρχαιότητα έκαιγαν Στύρακα όταν έκαναν επίκληση στους Θεούς ή είχαν κάποια δυνατή επιθυμία και για αυτό αποτελεί ένα ιδανικό θυμίαμα όταν θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε μία τελετουργία. Προσφέρει την απαιτούμενη συγκέντρωση που χρειαζόμαστε όταν θέλουμε να δουλέψουμε πνευματικά και νοητικά πάνω σε οτιδήποτε θέλουμε να πετύχουμε, ενώ βοηθάει να εστιαστεί η ενέργεια, η πρόθεση και ο νους. Εξαγνίζει και καθαρίζει το χώρο πριν από κάποια τελετή ή θεραπεία, καθώς τον μονώνει από αρνητικές ενέργειες και επιδράσεις.

Ποσότητα: 40 gr

Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: