Ρόδο της Ιεριχούς
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €9,00

Ρόδο της Ιεριχούς: Προστασία, Αγάπη, Γονιμότητα, Ευημερία, Πλούτος, Πραγματοποίηση Ευχών

Ως φυτό που δεν πεθαίνει ποτέ, το Ρόδο της Ιεριχούς, συμβολίζει την αιωνιότητα της ψυχής και την αθανασία.
Για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας, κρατήστε το στα χέρια σας και κάντε μία ευχή. Κατόπιν τοποθετήστε το σε ένα βαθύ πιάτο ή μπολ και βάλτε του λίγο νερό (μην το σκεπάσετε με νερό για να μην σας σαπίσει). Μέσα σε λίγες ημέρες, αυτό θα ανοίξει, θα πρασινίσει και το αθάνατο πνεύμα του θα πραγματοποιήσει την επιθυμία σας.

Με το νερό αυτό μπορείτε να ραντίσετε τους χώρους του σπιτιού σας ή να το περάσετε από πόμολα και πόρτες, για προστασία από το κακό μάτι και την αρνητική ενέργεια. Επίσης εάν κάνετε το ίδιο και στους χώρους της επιχείρησης σας θα φέρετε αύξηση των κερδών, ευημερία και πλούτο.

Να του ρίχνετε λίγο νερό κάθε μέρα (ίσα ίσα να παραμένουν οι ρίζες νωπές) και διατηρήστε το ανοιχτό μέχρι 21 ημέρες. Μετά αφήστε το να αφυδατωθεί εντελώς πριν το χρησιμοποιήσετε ξανά για κάποια νέα επιθυμία.

Το ρόδο πρέπει να ενεργοποιείται πάντα από το ίδιο άτομο που για χάρη του άνθισε την πρώτη φορά γιατί με αυτό τον τρόπο συνδέεται ενεργειακά μόνο μαζί του.

Επίσης, πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν για γονιμότητα. Θεωρείται ότι βοηθάει μια γυναίκα στη σύλληψη και την προστατεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησης. Μάλιστα, αν τοποθετηθεί στο νερό την ώρα του τοκετού λένε ότι τον διευκολύνει και εξασφαλίζει στο νεογέννητο υγεία, μακροζωία και καλή τύχη. Το ρόδο αυτό δίνεται σαν κληρονομιά στο μωρό όταν μεγαλώσει, ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί τις επιθυμίες του.

Δείτε Περισσότερα
Τιμή: €2,00
Τιμή: €9,00
Τιμή: €7,00
Τιμή: €6,50
Τιμή: €4,50
Τιμή: €14,00
Τιμή: €4,00
Τιμή: €22,00
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: