Βούδας Ευημερίας και Θεραπείας πάνω σε Σάκο Πλούτου
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Διαθέσιμο
Τιμή €18,00
Βούδας Ευημερίας και Θεραπείας πάνω σε Σάκο Πλούτου

Σύμφωνα με την αρχαία κινεζική λαϊκή παράδοση, ο γελαστός βούδας έζησε χιλιάδες χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της κινεζικής δυναστείας Liang, και το όνομά του ήταν Budai. Στην πραγματικότητα ήταν ένας Chan μοναχός με πολύ ευγενική καρδιά, ενώ για τους σιντοϊστές, τους ταοϊστές και τους Ιάπωνες θεωρείται ως ένας από τους Επτά Θεούς.

Στο φενγκ σούι αποτελεί το απόλυτο σύμβολο της χαράς, της αφθονίας και της ευημερίας και τα πράγματα που συνήθως φέρεται να κρατάει, λέγεται ότι είναι πηγές ανεξάντλητου πλούτου. Μια δημοφιλή ρήση λέει ότι αν τρίβετε την κοιλιά του, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, θα σας χαρίσει αφθονία, καλή τύχη και υγεία.

Φροντίστε να τον τοποθετείτε στο νοτιοανατολικό ή βόρειο τμήμα του σπιτιού σας, πάντα σε θέση τιμής κι όχι στο πάτωμα (η καλύτερη θέση είναι στο ύψος του ματιού σας) και με τρόπο που να αντικρίζει την κύρια είσοδο. Εναλλακτικά, μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε ένα γωνιακό τραπέζι που να είναι αντίθετα διαγώνιο προς την κύρια είσοδο του σπιτιού σας και πάντα με τρόπο που να αντικρίζει την κύρια πόρτα.

Η επιλογή σας ενός Laughing Buddha εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τι Feng Shui ενέργεια θέλετε να προσελκύσετε. Ανάλογα με τη στάση που κάθεται ο βούδας και τι κρατάει στα χέρια του ενισχύονται επιπλέον κάποιες από τις θετικές του ενέργειες.
Ο συγκεκριμένος βούδας στέκεται πάνω σε έναν σάκο χρημάτων, έχοντας μπροστά του μια σειρά από κινέζικα νομίσματα, που προμηνύουν την ευημερία για τον κάτοχό του. Και τα δύο σύμβολα αντιπροσωπεύουν την εισροή χρημάτων και την αύξηση κερδών, καθώς και ανοίγματα για συμφέρουσες συμφωνίες που θα φέρουν την οικονομική άνθηση. Το καπέλο που φέρει στην πλάτη του σε συνδυασμό με την κολοκύθα συμβολίζουν την καλή υγεία και την προστασία από καθετί κακό. Είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διώξουν κάθε αρνητική ενέργεια και να έχουν μια ζωή υγιή και γεμάτη από υλικές απολαβές.

Μέγεθος: 18 cm
Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: