Μενταγιόν Οργονίτη με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ για Ενόραση και Θεραπεία
Αγόρασέ το
Ποσότητα :
Προς Παραλαβή
Τιμή €15,00

Μενταγιόν Οργονίτη με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ για Ενόραση και Θεραπεία

Ο Οργονίτης είναι ένα πολύ γνωστό θεραπευτικό εργαλείο, που διευκολύνει τη ροή ενέργειας και εξισορροπεί τα Τσάκρα. Απορροφά την αρνητική ενέργεια, τη μετατρέπει σε θετική, εκπέμποντας την πίσω στο χώρο όπου βρίσκεται ή στο άτομο που τον κρατάει. Βοηθάει στην χαλάρωση και στην ηρεμία επιτρέποντας να υπάρχει καλύτερος και βαθύτερος ύπνος . Προσφέρει ζωτικότητα , ενέργεια και βοηθάει στην αντίσταση σε ασθένειες.

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ θα σας βοηθήσει όσον αφορά την ενόραση, την αλήθεια και τη δημιουργικότητα, αλλά και τη θεραπεία, πνευματική και σωματική. ΜΕ τη βοήθειά του θα προσελκύσετε τη δύναμη της ενόρασης και την εσωτερική γνώση, καθώς και θα ενισχύσετε την ανάπτυξη του έκτου Τσάκρα που συνδέεται με το Τρίτο Μάτι.
Το όνομά του σημαίνει η «Ίαση του Θεού» και σύμφωνα με τις γραφές ήταν αυτός που θεράπευσε τη γη και εξάλειψε τις αμαρτίες των έκπτωτων αγγέλων. Η δύναμη του καταπολεμά την αρνητική ενέργεια που δημιουργεί τυχόν μπλοκαρίσματα στο σώμα ή ακόμα και ασθένειες. Προστατεύει τόσο τη σωατική όσο και την ψυχική σας υγεία και αποτελεί έναν ισχυρό φύλακα.

Διαστάσεις: 4 - 5 cm

Δείτε Περισσότερα
Αναζήτηση:
  • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

    *Έως και 2 κιλά

  • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3,90€

Καλάθι Αγορών
Ο Λογαριασμός μου
Email:
Κωδικός: