Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 4946166 Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 έως 18:00
ΚΑΛΑΘΙ: 0 Σύνολο: €0

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΣΥΝΟΛΟ:€0

Τρόποι Πληρωμής

 

1. Αντικαταβολή (Δεν ισχύει για πελάτες από Κύπρο)
Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε το αντίτιμο, στον courier τη στιγμή της παραλαβής.
Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για αξία αγορών που δεν υπερβαίνει τα πεντακόσια (500) ευρώ. Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό σε μετρητά. Επιταγές δεν γίνονται δεκτές.

*Σημειώνεται ότι οι ταχυμεταφορείς δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν χρήματα αν το ποσό που τους παραδοθεί υπερβαίνει το οφειλόμενο, οπότε φροντίστε να έχετε πάντοτε το ακριβές ποσό κατά την παραλαβή της παραγγελίας.*


2. Πληρωμή και παραλαβή από τα γραφεία μας

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και πληρωμής (με μετρητά ή κάρτα) από τα γραφεία μας που βρίσκονται Κρέμου 116, Καλλιθέα, Τ.Κ: 17676, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας (και μόνο τότε) καθότι δε διατίθεται προς το παρόν εκθεσιακός χώρος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4941483 / Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00π.μ. - 18.00μ.μ.

 

3. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, ακολουθείται η εξής διαδικασία:

Ο πελάτης συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία για το άνοιγμα του λογαριασμού του, στο περιβάλλον του site του Fylaxta.gr. Στη συνέχεια μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης στη σελίδα της τράπεζας Eurobank για την εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας. Η συναλλαγή πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της τράπεζας Eurobank με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Η πιστωτική του κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει.

*Το Fylaxta.gr ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας άφοβα, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Για κάθε νέα σας παραγγελία, θα πρέπει να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. *
*Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.*

 

Η πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα δεν χρεώνεται πριν την αποστολή των προϊόντων.
Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα, τα στοιχεία σας εξακριβώνονται και το Fylaxta.gr διατηρεί το δικαίωμα να σας ζητηθούν ή και να απαιτηθούν περαιτέρω πληροφορίες για την επικύρωση της αγοράς σας. Σε περίπτωση που υπάρχει η παραμικρή υποψία απάτης ή δόλιας χρήσης της πιστωτικής κάρτας ή οποιασδήποτε άλλης δόλιας ενέργειας από μέρους σας, το Fylaxta.gr έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη συναλλαγή. Το Fylaxta.gr έχει επίσης το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία στην οποία πιστεύει ότι χρησιμοποιήθηκε οποιαδήποτε δόλια ενέργεια ή ψευδή στοιχεία. Στην περίπτωση που η δόλια αυτή ενέργεια προκαλέσει οποιαδήποτε μορφή βλάβης, ηθικής ή οικονομικής φύσεως, το Fylaxta.gr επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος του για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων.

 

4. Μεταφορά ή Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Η εξόφληση των παραγγελιών σας μπορεί επίσης να γίνει με μεταφορά ή κατάθεση χρημάτων, στους ακόλουθους λογαριασμούς του Fylaxta.gr. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, και για σκοπούς συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά τραπεζικά πρότυπα που ισχύουν από 01/01/2007, οι αριθμοί λογαριασμών παρατίθενται και σε μορφή IBAN (International Bank Account Number):


• Alpha Bank:
Αρ. λογαριασμού: 174-002101-138999
IBAN: GR2801401740174002101138999


• Eurobank:
Αρ. λογαριασμού: 0026-0208-01-0102056813
IBAN: GR6102602080000010102056813


• Εθνική Τράπεζα:
Αρ. λογαριασμού: 193/628650-08
IBAN: GR5801101930000019362865008

 

4.1 Κατάθεση σε Ταμείο Τραπέζης
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε ένα από τους πιο πάνω λογαριασμούς, συμπληρώνοντας το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας (Καταθέτης) και σαν αιτιολογία-περιγραφή «Πληρωμή παραγγελίας Fylaxta.gr με κωδικό .....». Ο κωδικός θα σας αποστέλλεται μέσω email μετά από την παραγγελία σας . Η αναγραφή των παραπάνω στοιχείων είναι απαραίτητη.

 

4.2 Μεταφορά από τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη σε τραπεζικό λογαριασμό του Fylaxta.gr
Αν τηρείτε λογαριασμό σε μια από τις παραπάνω τράπεζες, μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό της παραγγελίας στο λογαριασμό του Fylaxta.gr. Αν μεταφέρετε το ποσό μέσω Internet, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες e-banking, συμπληρώστε στην περιγραφή το ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας και τον κωδικό παραγγελίας (π.χ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, AΡ. ΠΑΡΑΓ. 12345) και εκτυπώστε την απόδειξη μεταφοράς.
Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail ή τηλεφωνικά στο 210 4946166 ή στο 210 4941483, για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Σημειώνεται ότι η επεξεργασία της παραγγελίας αρχίζει με την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας στο το Fylaxta.gr.

 

5. Μέσω Pay Pal

Η δυνατότητα πληρωμής μέσω Paypal είναι προσωρινά ανενεργή.

 

6. Άλλος τρόπος
Εάν επιθυμείτε κάποιον άλλο τρόπο πληρωμής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@fylaxta.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.